پنجشنبه 30 شهريور 1396   02:17:04
اين صفحه امروز: 13

امکان ثبت نام، پذيرش و جايابي دانشجويان در سامانه ملي کارآموزي

اطلاعيه
سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران به عنوان متولي "کارآموزي" در وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري در راستاي ارتقاء سطح کمي و کيفي فعاليت هاي مرتبط دوره کارآموزي، اقدام به طراحي و اجراي سامانه ملي پذيرش و جايابي کارآموزان نموده است. در اين سامانه انجام کليه مراحل شامل: اعلام ظرفيت کارآموزي، ثبت نام و انتخاب محل کارآموزي توسط دانشجو، سپس تاييد دانشجويان توسط دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي در فضاي الکترونيکي امکان پذير مي باشد. با توجه به اينکه سازمان ها و واحدهاي صنعتي متعددي در اين سامانه عضو مي باشند دانشجويان محترم مي توانند با مراجعه به آن سامانه و استفاده از صفحه ي راهنماي کاربران درخواست کارآموزي خود را ثبت نموده و پيگيري نمايند.
لازم به ذکر است اين سامانه عمدتا مرتبط با رشته هاي علوم پايه و فني و مهندسي بوده و ظرفيت واحدهاي صنعتي به منظور پذيرش دانشجويان محترم محدود مي باشد. دسترسي دانشجويان محترم از طريق مراجعه به نشاني http://www.qom.ac.ir/san  "ستون پيوندهاي مرتبط - سامانه ملي کارآموزي" پذير مي باشد.
ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما
آدرس پستي: قم - بلوار الغدير - بعد از شهرك قدس - دانشگاه قم